Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Waalwijk - Stretchtentverhuur Waalwijk

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Waalwijk – Stretchtentverhuur Waalwijk

Welkom bij Stretchtentverhuur Waalwijk. Hier helpen we je om jouw feestwensen te realiseren. De stretchtenten die wij verhuren zien er stukken eleganter uit dan een simpele partytent. De sfeer die je hiermee creëert zal gegarandeerd in de smaak vallen bij al je gasten. De robuuste houten palen en het lichte, beige doek zorgen voor een perfecte mix tussen elegantie en een stoer karakter. Ideaal voor ieder soort feest.

We zijn trots op de kwaliteit die we bieden en nemen daarom de op- en afbouw zelf in handen. Zo zorgen we ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw speciale moment.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en licht en geluid. Daar vindt je een scala aan mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8

Vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Stretchtentverhuur Den Bosch is het adres voor het huren van een stretchtent in o.a. Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Den Dungen, Drunen, Eindhoven, Hedel, Heesch, Heeswijk Dinther, Kerkdriel, Nistelrode, Nuland, Oss, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Tilburg, Uden, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Stretchtent huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@stretchtentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36