Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Vegel - Stretchtentverhuur Vegel

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Vegel – Stretchtentverhuur Vegel

Welkom bij Stretchtentverhuur Veghel. Dit is de plek waar je moet zijn om jouw feest tot een groot succes te maken. Hoe wij dit voor elkaar krijgen is vrij simpel. Al onze stretchtenten zien er prachtig uit en zijn van professionele kwaliteit. Daarnaast zijn ze vele malen eleganter dan een gewone partytent. Die elementen geven jouw feest een sfeer waar al je gasten het nog lang over zullen hebben.

We zijn trots op de kwaliteit die we bieden en nemen daarom de op- en afbouw zelf in handen. Zo zorgen we ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw speciale moment.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en licht en geluid. Daar vindt je een scala aan mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8

Vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Stretchtentverhuur Den Bosch is het adres voor het huren van een stretchtent in o.a. Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Den Dungen, Drunen, Eindhoven, Hedel, Heesch, Heeswijk Dinther, Kerkdriel, Nistelrode, Nuland, Oss, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Tilburg, Uden, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Stretchtent huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@stretchtentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36