Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Uden - Stretchtentverhuur Uden

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Uden – Stretchtentverhuur Uden

Voor een speciaal feest of evenement zoals een bruiloft zorgt een normale partytent waarschijnlijk niet helemaal voor een passende sfeer. Daarom huur je een stretchtent bij Stretchtentverhuur Uden. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest. Een speciaal feest vraag immers ook om een speciale tent. Het mooie, zacht gekleurde doek zorgt in combinatie met de robuuste houten palen voor een onvergetelijke sfeer.

We zijn trots op de kwaliteit die we bieden en nemen daarom de op- en afbouw zelf in handen. Zo zorgen we ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw speciale moment.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en licht en geluid. Daar vindt je een scala aan mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8

Vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Stretchtentverhuur Den Bosch is het adres voor het huren van een stretchtent in o.a. Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Den Dungen, Drunen, Eindhoven, Hedel, Heesch, Heeswijk Dinther, Kerkdriel, Nistelrode, Nuland, Oss, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Tilburg, Uden, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Stretchtent huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@stretchtentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36