Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Rosmalen - Stretchtentverhuur Rosmalen

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Rosmalen – Stretchtentverhuur Rosmalen

Bij een speciaal feest, zoals een bruiloft, past een traditionele partytent niet echt bij de uitstraling die je wilt. Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere tent. De stretchtenten van Stretchtentverhuur Rosmalen voldoen volledig aan de eisen die horen bij de beleving van je viering. Het mooie doek en de houten palen geven een luxe uitstraling en creëren een prachtige sfeer.

Onze tenten worden geleverd met een brandveiligheidscertificaat, daarnaast zorgen wij voor de op- en afbouw zodat je zorgeloos kan genieten.

We zijn trots op de kwaliteit die we bieden, en daarom handelen wij de op- en afbouw persoonlijk af. Zo zorgen we ervoor dat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw bijzondere gelegenheid.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en licht en geluid. Daar vindt je een scala aan mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8

Vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Stretchtentverhuur Den Bosch is het adres voor het huren van een stretchtent in o.a. Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Den Dungen, Drunen, Eindhoven, Hedel, Heesch, Heeswijk Dinther, Kerkdriel, Nistelrode, Nuland, Oss, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Tilburg, Uden, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Stretchtent huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@stretchtentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36