Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stretchtent Huren Drunen - Stretchtentverhuur Drunen

Whatsapp ons!

Stretchtent Huren in Drunen – Stretchtentverhuur Drunen

Bij Stretchtentverhuur Drunen zetten we ons volledig in voor topkwaliteit, van onze tenten tot onze op- en afbouwdiensten. Onze stretchtenten zijn professioneel en beschikbaar voor zowel particuliere feesten als bedrijfsevenementen. Kies je voor een stretchtent van ons, dan kies je voor een betoverende setting op je bruiloft of evenement. En natuurlijk zijn ze perfect voor allerlei andere gelegenheden!

Onze trots ligt in het leveren van kwaliteit, daarom doen wij de op- en afbouw zelf. Zo weten we zeker dat jij optimaal kan genieten van je gelegenheid.

Ontdek meer van wat we te bieden hebben en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze categorieën, zoals bijvoorbeeld ons meubilair en licht en geluid. Daar vindt je een scala aan mogelijkheden om jou wensen en behoeften te vervullen.

  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden
  • Geschikt tot windkracht 7
  • Brandcertificaat M2 klasse
  • Zware waterproof polymere coating
  • Hoge UV index: 8

Stretchtentverhuur Den Bosch is het adres voor het huren van een stretchtent in o.a. Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Den Dungen, Drunen, Eindhoven, Hedel, Heesch, Heeswijk Dinther, Kerkdriel, Nistelrode, Nuland, Oss, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Tilburg, Uden, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk en Zaltbommel.

Stretchtent huren

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Onze categorieën

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-36120412
E. info@partytentverhuur-denbosch.nl
Dopheiweg 1
5473 VN, Heeswijk-Dinther
KvK: 57854882
BTW: NL002154428B36